Tenta imorgon

image123
Usch, hjärnan är mos efter 10 timmars pluggande. Har repeterat hela dagen och även om allt inte sitter så känns det som jag har fattat mer denna gång. Sist var det bra ett stort virrvarv av bokstäver och formler i huvudet. Lite så nu också, men inte alls på samma sätt. Det sitter på ett annat sätt, om man nu kan säga så... Huruvida det nu är sant återstår att se i morgon, då är det upp till bevis! Håll tummarna är ni snälla!

Facebook

Alla har så länge pratat om Facebook... Jag är inte snabb, men nu har jag också en i alla fall. Om den sen kommer att bli använd är en annan historia. Har suttit en kvart nu, men fattar inte jättemycket helt ärligt. Känns bara som en ny version av Lunarstorm... Men det kanske lossnar för mig också. Får väl se om Linnéa får rätt - "sen är man bara fast" 

Dårarnas resa

Efter en oehört eneverande 5 timmar lång tågresa är jag äntligen hemma i Göteborg. Det var en underbar känsla att igår kväll låsa upp dörren till MIN lägenhet och mötas av en behaglig tystnad. Extra skönt var det efter att ha delat tågvagn med ett gäng knäppisar... Är det så att de som inte får plats på psyket slussas över till SJ? Kändes inte bättre i alla fall! Mannen mittemot mig stirrade intensivt och kufikst på mig alldeles för länge. Kvinnan brevid satt oroväckande still, ja i exakt samma ställning i nästan en timme med en apatisk blick. Till på köpet, som om det andra inte vore nog, ett par väldigt utåtagerande barn. Att slå på allt, och alla (!) verkade ytterst naturligt för dem och deras föräldrar. Vilket dårhus! Vad jag alllra minst förstår är hur man som föräldrer kan göra en 5 timmars långa resa med barn under 3 år utan att planera någon som helst underhållming för dem. Inga böcker, band eller kritor - ja eller vad barn nu leker med nu för tiden... Men herregud! Det är ju ändå barn vi pratar om, de varken vill eller kan sitta stilla rakt upp och ner så länge. Det kan ju knappt jag!

Hur som helst, hemma är jag i alla fall. Ska plugga i ett par dagar nu och tjo va jag känner för det! Eller inte... =(  Ska sätta verksamhetesstyrningen denna gång!

Snart tillbaks

Oj det här var länge sen! Jag har ju inte skrivit på jättelänge... Men så är det när det är sommar och sol (fast att jag inte orkar bråka med föräldrarnas modem ligger nog egentligen närmare sanningen) Hur som helst, sommaren är snart slut och Göteborg börjar åter närma sig. sitter just nu och letar biljetter till nästa vecka, men det visade sig att dem är svindyra! Mycket på grund av att SJ fortfarande kör med sommartraffik, vilket (hör och häpna) innebär indragna tåg! Borde det inte vara tvärtom på sommaren, öka utbudet så att folk kan tågluffa iSverige istället för att smutsa ner miljön med massa bilavgaser... får nog bli buss för min del, men det innebär ca en och en halv timmes extra skumpande på vägen.

Näehä mina vänner, skulle nog egentligen bara säga hej. Nu blir det att svida om till bikini, det ska bli ett dopp i det blå!! Tänka sig att en badkruka som jag är inne på tredje doppet på bara ett par veckor, nästan rekord ;)