Hemma en stund

Ja då var man hemma. Allt är som vanligt. Det regnar, det är grått och stan är full av en massa vänner. Det är jättehärligt att vara tillbaka, även om det bara är en snabbvisit. Allt kommer självklart inte at hinnas med , hur gärna jag än önskar det. Men två änglar finns högt upp på listan. Ja egentligen, en ängel och en halvfigur ;) Men båda med en plats i hjärtat som aldrig kommer att förändras. Jag har saknat er ska ni veta, riktigt mycket.

Annars har inte mycket hänt under veckorna som har förflutit. det har regnat, regnat och regnat... Solbränna finns det inte en antydan till. Och jag vet att jag kanske tjatar om denna solbränna, men det är ju en del av sommaren. Det hör till. Att slippa stiga upp på morgonen och möta ett spöke i spegeln. Att kunna använda starka färger på kläder och faktiskt kunna bära upp dem. Att känna sig, och se, fräsch ut utan någon störtre kraftansträngning. För att inte tala om det underbara att ligga bort en hel dag på stranden, sova, läsa, lyssna på musik och spana ut över det oändiga havet. Det är underbart! Jag längtar efter dessa dagar och jag hoppas verkligen att få  uppleva dem i år också.

Vad helgen har att erbjuda återstår att se. Det beror till viss del på vädret. Men att det blir fika, långa diskussioner och mycket vin är helt klart.